Kávomlýnek ETA Magico 0065 90000
(84.6%)
Produkt sa už nepredáva

Parametry a popis produktu

Zpříjemněte si ranní vstávání šálkem kávy z čerstvě namleých kávových zrn. S pomocí mlýnku na kávu ETA Magico v moderním a elegantním designu vykouzlíte kávu přesně podle vašich představ stiskem jednoho tlačítka. Mlýnek lze naplnit až 50 g zrnkové kávy najednou.O rovnoměrné mletí kávy se postará speciální tříštivý nůž. Jeho ocelové čepele s vysokou životností vyvinou extra vysoké otáčky o rychlosti až 29 000 za minutu. Pokud by se však stalo, že mlýnek špatně sestavíte, bezpečnostní pojistka zabrání spuštění. Jemnost namleté kávy závisí na délce mletí. Pro hrubě namletou kávu postačí kratší příprava, pro jemnější nechejte mlýnek pracovat o něco déle. Díky průhlednému víku můžete jemnost kávy průběžně kontrolovat. Nerezová mlecí komora 100% uchová jedinečné aroma čerstvě namleté kávy po celou dobu přípravy. Připravenou kávu je vhodné přesypat do uzavíratelné nádoby, aby si zachovala své příjemné aroma. Údržba mlýnku na kávu je díky jeho povrchové úpravě snadná. O stabilitu spotřebiče na pracovní desce se postarají protiskluzové nožky.

Vlastnosti

BarvaČerná
StylModerní

Recenze a zkušenosti

Chcete vědět, co si o Kávomlýnek ETA Magico 0065 90000 myslí ostatní, jaké mají s produktem zkušenosti a jaké jsou na tento produkt ✅ recenze? Chcete vědět, zda je cena 599,00 € ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Ověřte si to na srovnávači cen » Heureka Kávomlýnek ETA Magico 0065 90000

Seznam článků



Přidat komentář

Upozorňujeme vás, že VeseleBydleni.cz je katalog nábytku, nejsme prodejci nabízených věcí. Pro více informací kontaktujte prodejce.

Alternativy