Ruční napařovač oděvů ETA Victoria 027090000
(84.6%)
Produkt sa už nepredáva

Parametry a popis produktu

Parní napařovač ETA Victoria slouží k rychlé úpravě oděvů a textilií. Pomocí horké páry vyhladí záhyby a odstraní drobné nečistoty. Můžete jej používat pro všechny typy látek, od hrubých textilií až po jemné hedvábné prádlo. Bytovým textiliím, potahům a závěsům dodá svěžest, snadno vyčistí záclony a čalounění, výborně se hodí k čištění kabátů i k úpravě běžných oděvů.Pro usnadnění intenzivního čištění slouží možnost uzamknout tlačítko přesunutím aretace směrem dolů. Nádržka o objemu 250 ml vydrží až na 18 minut páry a je vyjímatelná pro pohodlnější dolévání.Ovládání je zcela intuitivní. Přístroj je vybaven dotykovým ovládacím panelem, můžete volit mezi mírným a intenzivním napařováním. Nahřívání a připravení páry hlásí světelná signalizace, pára je připravena do 1 minuty. Díky systému ANTI CALC, který zabraňuje usazování vodního kamene, je možné použít i obyčejnou pitnou vodu. Ergonomický tvar a výkyvná vývodka napájecího kabelu umožňují snadnou manipulaci s přístrojem.Nenechte se vyvést z míry nečekanými událostmi. Dopřejte si pocit klidu a pohodlí, který vám přístroj nabízí. Vybalujete si kufr v hotelovém pokoji a nevíte, jak pomačkaným šatům vrátit původní vzhled? Parní napařovač je praktický pomocník na cesty. Jeho hmotnost je pouze 1 kg. Součástí je odnímatelný kartáč k odstranění drobných nečistot, vlasů a žmolků. Pára proniká hluboko do struktury vláken, dezinfikuje a odstraňuje z oděvů nežádoucí pachy. Přístroj se po 10 minutách nečinnosti vypne automaticky.

Recenze a zkušenosti

Chcete vědět, co si o Ruční napařovač oděvů ETA Victoria 027090000 myslí ostatní, jaké mají s produktem zkušenosti a jaké jsou na tento produkt ✅ recenze? Chcete vědět, zda je cena 999,00 € ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Ověřte si to na srovnávači cen » Heureka Ruční napařovač oděvů ETA Victoria 027090000

Seznam článků



Přidat komentář

Upozorňujeme vás, že VeseleBydleni.cz je katalog nábytku, nejsme prodejci nabízených věcí. Pro více informací kontaktujte prodejce.

Alternativy