Sencor SWK 1815VT rychlovarná konvice fialová, 1,8l, 40031679
(80.8%)
Produkt sa už nepredáva

Parametry a popis produktu

Rychlovarná konvice Sencor SWK 1815VT svými veselými barvami rozzáří vaši kuchyni. Konvice s plastovou nádobou a vodoznakem na obou stranách dokáže pojmout až 1,8 l vody. Konvice má trojnásobné bezpečnostní jištění a světelnou kontrolku provozu, takže nepřehlédnete, až konvice dovaří.Vlastnosti: oboustranný vodoznak vyjímatelný a omyvatelný filtr pro zachycení nečistot a usazenin uskladnění síťového kabelu v podstavci topné dno z nerezové oceli se zakrytou topnou spirálou snadné otevírání víka stisknutím tlačítka v horní části rukojeti bezpečnostní zajištění víčka v uzavřené poloze trojnásobné bezpečnostní jištění: ochrana proti přehřátí při zapnutí bez vody automatické vypnutí při sejmutí z podstavce automatické vypnutí po dosažení bodu varu středový 360° konektor přepínač zapnuto/vypnuto s podsvětlením vhodná i pro sluchově postižené zákazníky (světelná indikace provozu)

Vlastnosti

BarvaFialová

Recenze a zkušenosti

Chcete vědět, co si o Sencor SWK 1815VT rychlovarná konvice fialová, 1,8l, 40031679 myslí ostatní, jaké mají s produktem zkušenosti a jaké jsou na tento produkt ✅ recenze? Chcete vědět, zda je cena 409,00 € ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Ověřte si to na srovnávači cen » Heureka Sencor SWK 1815VT rychlovarná konvice fialová, 1,8l, 40031679


Přidat komentář

Upozorňujeme vás, že VeseleBydleni.cz je katalog nábytku, nejsme prodejci nabízených věcí. Pro více informací kontaktujte prodejce.

Alternativy